Türkiye Okçuluk Federasyonu (TOF)’un 2018 faaliyetleri arasında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Okçuluk Türkiye Kupası 6-8 Temmuz tarihleri arasında Samsun Batı Park Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilecektir. Türkiye’nin en iyi okçularının mücadele edeceği yarışmalarda ilimizi ise daha önce birçok başarıya imza atmış olan Haydarcan Yıldırım temsil edecek.

Turnuva Dünya Okçuluk Federasyonu (WA) ve Türkiye Okçuluk Federasyonu (TOF) yarışma talimatı gereğince düzenlenirken büyükler, klasik yay-makaralı yay-, bay-bayan kategorilerinde organize edilecek.

Gençler Kadetler Türkiye Kupasında şampiyonluğu bulunan ve 15 Temmuz Şehitleri Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonasında üçüncülük kazanan Yalovalı sporcu bu kez hedef 12’den vurarak başarılarına bir yenisini eklemek istiyor.

Yalova GHSM okçuluk antrenörü Efrahim Canfes,” Şampiyonalara yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Samsun’dan madalyayla dönmeyi hedefliyoruz. Okçuluk branşının Yalova’da gelişmesi için önemli destekler veren Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim