Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, Yalova’dan üye olacak 200 taraftarın referansı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın olacağının müjdesini verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yalova Şubesi Başkanı Nedim Güven, proje ile birlikte Yalova’ya tesis kazandırmak istediklerini söyledi.

Hedef 1 Milyon Üye projesini tanıtan Fenerbahçe Spor Kulübü Yalova Şubesi Başkanı Nedim Güven, “Bu organizasyonu düzenlemekteki amacımız Hedef 1 Milyon Üye projesiyle ilgili sizleri aydınlatmak, merak ettiğiniz sorulara cevap vermek ve yeterli derecede bilgi sahibi olmanızı sağlamaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulumuzun üzerinde büyük bir hassasiyetle çalıştığı projenin amacı üyelerin tabana yayılması, her üyenin kulübün geleceği hakkında söz sahibi olması, çoğulcu demokrasiyi sağlamak ve en önemlisi de kulübümüzün maddi gücünü oluşturmaktır.Kulübümüzden gelen evraklarımızı tamamlayıp dernekler masasına başvurumuzu yaptıktan sonra şube kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Artık üye çalışmalarımızı Yalova Fenerbahçeliler Derneği olarak değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Yalova Şubesi olarak yapacağız. Şube kuruluşumuzu gerçekleştirdikten sonra 6 ay içerisinde genel kurula giderek şube yönetimimizi 5 asil üye, 5 yedek üye, 3 denetleme asil ve 3 denetleme yedek üye olmak üzere toplamda 16 kişi ile oluşturacağız. Şubemiz toplamda 200 temsilci üye sayısına ulaştığı zaman, kulübümüzün genel kurulunda 5 kişilik asil yönetim kurulu üyesi, doğal delege olarak oy kullanma hakkına sahip olacak. +200 temsilci üye seçimle bir kişiyi daha seçebiliyor. Temsilci üye ve kongre üyeliği arasında sadece tek fark var oda kongre üyesi seçme seçilme hakkına sahip bunun dışındaki tüm imkanlardan temsilci üyelerde faydalanabiliyor. Üye olmak isteyenler şubemize gelerek üyelik formlarını eksiksiz doldurup 2 adet resim, nüfus cüzdanı fotokopisi ve adli sicil belgesini teslim edip müracaatını yapabiliyor. Temsilci üyelerimiz bir defaya mahsus olmak üzere 2 Bin TL aidatı ve yıllık 50 TL ödeyerek üye olabiliyor. Denizbank kredi kartı veya bonus uyumlu kartlara vade farksız 9 taksit yapabiliyoruz. Diğer kartlarla Mail order yolu ile tahsilat yapılmaktadır. Kulübümüzün şubelerinin bulunduğu her ildeki anlaşmalı üye iş yerlerinden, sağlık, eğitim, konaklama, yeme içme ve daha bir çok sektörde %10 ile %50 arasında indirimlerden faydalanabiliyorsunuz. En az 10 dönüm arazi üzerine Yalova’da belirlenen mevkide Fenerbahçe Spor Kulübü Sosyal Tesislerini ilimize kazandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda üye çalışmalarımızı hızlandırdık ve en kısa zaman zarfında 200 üye sayısına ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu tesislerin içerisinde mini futbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortu, spor okulları ve Fenerbahçe evi olacak. Bizlerde çocuklarımızın bu tesislerde büyüyerek futbolunu, tenisini, yüzmesini ve sporunu yaparak gelişimlerini takip edeceğiz. Kim istemez ki böyle bir tesisin Yalova’ya kazandırılmasını ve bu nimetlerden faydalanmasını. Yalova’mıza bir önem, bir değer, ivme kazandıracak ufku açık bir proje ve bu projeyi Yalova’ya kazandırmak için tek hedefimiz belirlediğimiz üye sayısına ulaşmak” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yalova Şubesi Başkanı Nedim Güven üye olmak isteyen Fenerbahçelilerin sorularını yanıtladı.

Editör: TE Bilişim