Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen “Minik Eller Mini Hentbol Şenliği” sona erdi. 20-24 Haziran 2016 tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonunda Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü hentbol antrenörleri Uğur Akalp ve Kürşat Kahyaoğlu tarafından gerçekleştirilen hentbol şenliği sonunda 45 sporcuya ve velileri sertifika ile ödüllendirildi.
5 gün süren organizasyonda 2004 ile 2007 doğumlu sporcular arasında 5 takımlı lig oluşturulurken, maçlar minihentbol sahası içerisinde 12’şer dakikalık çift devre üzerinden oynandı. Hentbol şenliğine yer alan Kartallar, Karaşimşekler, Yenilmezler, Titanlar ve Aslanlar isimlerini taşıyan takımların hepsi şampiyon ilan edildi.
Minik Eller Hentbolda projesi koordinatörü ve hentbol antrenörü Uğur Akalp,” Düzenlediğimiz hentbol şenliğimiz güzel bir şekilde sona erdi. Başta Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Gencer İlhan’a, antrenör arkadaşım Kürşat Kahyaoğlu’na ve sporcularım ile velilerine turnuvaya renk kattıkları için teşekkür ediyorum. Bu proje ve yapacağımız organizasyonlarla Yalova’da hentbolu daha çok sevdireceğiz. Yaz ayının sonunda daha kapsamlı bir turnuva daha düzenleyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim