İlimizi Hentbol Bayanlar 2. Liginde temsil eden ancak maddi sorunlar nedeniyle sezonu tamamlamayan Yalova Gençlikspor,  bölgesel lige katılmak için destek bekliyor. 2015-2016 sezonunda Bölgesel Ligi namağlup tamamlayan Uğur Akalp yönetiminde ki Gençlikspor, 2. Ligde altyapısından yetiştirdiği oyuncularla mücadele etmişti.  Türkiye Hentbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde Bayanlar Hentbol Bölgesel Lig statüsünü açıkladı.
Akalp ve ekibi bölgesel lig maçlarına katılmak isterken, önlerindeki en büyük engel ise maddi sıkıntı olarak göze çarpıyor.
Yalova Gençlikspor hentbol antrenörü Uğur Akalp,” Türkiye Hentbol Federasyonu bölgesel lig statüsünü açıkladı. Bizde kızlarımızla tekrar ligde olmak istiyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda bölgesel ligi aştıktan sonra 2. Lige yükselmek en büyük hedefimiz. Ancak maddi anlamda zorluk çekiyoruz. Sponsor arayışlarımız devam ediyor. Yalovalı iş adamlarından belediye başkanlarından kızlarımıza sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bir hafta içerisine kadar sponsor bulamazsak sporcularımız 2. Lig müsabakaları için Tekirdağ’a transfer olacaklar” dedi.

 

Editör: TE Bilişim