8 branşta 100 takım ve 2 bin sporcunun katıldığı 12. Mütareke Spor Oyunları Hentbol Turnuvasında, Sevim Göğez Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Derinn77 Spor Kulübü sporcuları, Yıldız Erkekler kategorisinde dördüncü olarak ilimize kupa getirdiler.

Yalova Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği önemi her platformda dile getiren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Çocuklar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Hentbol benim ilk tanıştığım sporlardan birisi. Ülkemiz bu sporla ilk kez tanıştığında ben lisede okuyordum. Bende severek çok kez oynadım. İlimizi temsil ederek, Mudanya’da gerçekleşen spor oyunlarında Yıldız Erkekler kategorisinde dördüncü olarak kupayı hak ettiniz. Sizlerin huzurunda Antrenörünüz Uğur Akalp hocamıza ve velilerimize teşekkür ediyorum. Derslerinizi aksatmadan sporun herhangi bir branşında yer almanız, hobi olarak yapmanız oldukça güzel. Belki ileride hepiniz birer milli sporcu olacaksınız. Hedefleriniz doğrultusunda ilerleyeceksiniz. Sizlere tavsiyem bir işi severek yapmanız. Sevdiğiniz işten para kazanıp hayatınızı sürdürmeniz yaşamınız boyunca mutlu olmanız ile bir bütün. Ben hepinizi tekrardan tebrik ediyorum. Daha iyi yerlerde mücadele edeceğinize inancım tam” dedi.

Başkan Salman konuşmanın ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaleme aldığı ‘Yaptıklarım Yazdıklarım’ adlı kitabını da imzalayarak, sporculara takdim etti.

Editör: TE Bilişim