Karabük Bölgesi’nden Ahmet Serhat ve Burak Ankut’un yöneteceği  Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonunda oynanan maçın ilk yarısı 14-14 biterken, hentbolcularımız rakibiyle 31-31 berabere kalarak 1 puanı kopardı. Maç boyunca hakemlerin taraflı kararları ise karşılaşmanın önüne giderken, oyuncularımızın da konsantrasyonu bozulunca 7 olan fark kapandı.

Üst üste aldığı 2 galibiyet ile İstanbul’a moralli giden Yalova Belediyespor, Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonunda İstanbul Üniversitesi ile kozlarını paylaştı. Maçın ilk yarısı 14-14’lük beraberlikle son buldu. Maçın ikinci yarısında çok etkili olan hentbolcularımız hakemleri geçemedi ve salondan 31-31’lik beraberlikle ayrılıp 1 puanı hanesine ekledi.

Kutrup,”Hakemler yanlı yönetim gösterdi”

Hakemlerin maçın önüne geçtiğini belirten  Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı Antrenörü Hüseyin Kutrup, “Maça iyi başladık bir ara fark 6-7 sayıya kadar çıktı. Oyuncumuz Mustafa’nın eski sakatlığı nüksedince hastaneye göndermek zorunda kaldık kendisini ve oyun konsantrasyonumuz bozuldu. 29 dakika içinde rakibimiz 13-13’lük beraberliği yakaladı. Ancak bu beraberliğin oluşmasında hakemlerin maalesef yanlı yönetiminin büyük payı var. Maçın ikinci yarısında farkı bir türlü açamadık ve müsabaka 31-31’lik beraberlikle sonuçlandı. Farklı kazanmamız gereken bir maçtı ama olmadı. Buna rağmen play-off yolundaki en ciddi rakibimiz Muğla Köyceğiz’in deplasmanda Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’ne mağlup olması üzüntümüzü azda olsa azalttı. Önümüzdeki hafta sonu kendi seyircimiz önünde İzmir Karabağlar Atatürk TML Spor Kulübü’nü konuk edeceğiz. Bu maçı kazanarak İstanbul Üniversitesi beraberliğini telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim