Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan ilk gün müsabakalarında Gençlikspor A takımı ile Gaziosmanpaşa İ.Ö.O. takımları karşı karşıya geldi. 16’şar dakikalık iki devre halinde oynana ve büyük çekişmeye sahne olan müsabakanın ilk devresine 5-3 Gençlikspor A takımı önde girdi. karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü koruyan Gençlikspor A rakip fileleri 5 kez havalandırırken kendi kalesinde de 4 gole mani olamamasına karşın müsabakayı 10-7’lik skorla kazanarak adını finale yazdırdı ve rakibini beklemeye başladı.

Günün ikinci müsabakasında yine Yalova Atatürk Spor Salonunda Çukurköy İ.Ö.O. ile Gençlikspor B takımı karşı karşıya geldi. Zevkli ve temposu yüksek karşılaşmada ilk golü Gençlikspor B Takımı atmasına karşın çabuk toparlanan Çukurköy İ.Ö.O. takımı art arda 4 gol bularak ilk devreyi 4-1 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Gençlikspor B bir gol bularak skoru 4-2’ye getirmesine karşın oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Çukurköy İ.Ö.O. takımı ilerleyen dakikalarda 2 gol daha bularak müsabakayı 6-2 kazandı ve adını finale yazdırdı. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Hentbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Hentbol turnuvasının finalinde Gençlikspor A ve Çukurköy İ.Ö.O. takımı karşı karşıya gelecek. Üçüncülük dördüncülük müsabakasında ise Gençlikspor B takımı ile Gaziosmanpaşa İ.Ö.O. takımı mücadele edecek.

Editör: TE Bilişim