2016-2017 sezonunda Hentbol Bayanlar 2. Ligi A Grubunda mücadele edecek olan Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, destek bekliyor.
İlimizde oynadığı bölge maçları ardından Ankara’daki final grubu maçlarını namağlup tamamlayan temsilcimiz, adını 2. Lige yazdırmıştı. Büyük başarıya imza atarak Yalova’nın adını başarıyla temsil edip bayan hentbolunda ilk kez bir takımımız 2. Ligde boy gösterecek olmasına karşın kulübün desteksiz kalması ise dikkat çekiyor.
“Yalovalı iş adamlarından destek bekliyoruz”
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü hentbol antrenörü Uğur Akalp,”Özel bir isteğimiz yok. Zaten sporcularımız ücretsiz olarak oynuyorlar. Hemen hemen hepsi altyapımızdan yetişen oyuncumuz. 2. Ligde mücadele etmemizden ötürü 4 tane dışarıdan gelecek oyuncumuz var. Eğer gelecek haftaya kadar destek bulamaz isek, bu oyuncularımıza gelmemelerini söyleyeceğim. Çok değil sadece 7 tane deplasman maçımız var. Bize sadece bu deplasman ücretlerinin karşılanmasına sponsor arıyoruz. Toplamda maliyetimiz koca sezonda yaklaşık 12 Bin TL’yi buluyor. Bir tane Süper Amatör Kümede oynayan futbolcunun yıllık parasına biz 2. Lig takımını kuruyoruz. Yalova’yı başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu yüzden işadamlarımızdan firmalarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim