Hentbol Bayanlar 2. Ligine yükselme başarısı gösteren Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü hentbol takımı antrenörler Uğur Akalp ve Sibel Gençtürk Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret etti.
Salman’a Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiklerini belirten Uğur Akalp,” Bugün sporcularımıza birlikte Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret ettik. Takımımızın durumu ve gelecek ile ilgili bilgi alışverişi yaptık. Yalova’da gençlere verilmesi gereken önem ve Yalova’ya kazanımları üzerine durduk. Pozitif geçen görüşmede belediye başkanımız kızlara her daim destek vermekten onur duyacağınız bizlere iletti. Bizlerde başarılarımızla Yalova’yı en güzel yerlerde temsil edeceğimiz konusunda kendisine söz verdik” dedi.
Sporcularla yakından ilgilenen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,” Başarıları ile bizleri gururlandıran, Bölgesel Lig'den namağlup 2. lige çıkan Gençlikspor Bayan Hentbol Takımını ağırladık. Gençlerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı bir kez daha kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum”  şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim