Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Grup Eleme Müsabakalarının 3. Ve son gününde günün ikinci maçında 1 galibiyeti bulunan iki takım Sakarya Hızırtepe Özen Spor ile Yalova Gençlikspor takımları karşı geldi.

Yalova Atatürk Spor Salonu oynanan zevkli ve çekişmeli mücadeleyi 50 kadar Yalovalı taraftar izlerken her iki takımda müsabakaya sayılarla başladı.

Karşılaşmanın birinci setinde ikinci teknik moladan sonra Sakarya Hızırtepe Özen Spor takımı oyuna ağırlığını koyarak 24 dakika sonunda seti 25-15 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İlk sette ki rüzgarını devam ettiren konuk Sakarya Hızırtepe Özen Spor, Yalova Gençlikspor’un direncini erken kırarak 20 dakika sonunda 2. Seti de 25-13 önde tamamlayarak setlerde durumu 2-0’a getirdi.

Karşılaşmanın üçüncü setinin de ise her iki takımda başa baş bir Artemisbet mücadele sergiledi. 3. Setin ikinci teknik molasına kadar çekişmeli geçen mücadelede Sakarya Hızırtepe Özen spor teknik mola sonrasında toparlanarak art arda bulduğu sayılarla 3. Seti de 24 dakika sonunda 25-15 kazanarak setlerde durumu 3-0’a getirirken turnuvayı 2 galibiyet ile tamamladı.

 

Salon: Yalova Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Ramazan Ünal***, Gökalp Karagöl***

Sakarya Hızırtepe Özen Spor: Fatmanur***, Sedanur***, Sinem***, Büşra***, Merve***, Yaren***-Zeynep***(Derya***,Özgenur K.***, Özgenur D.***, Zeynep***, Ceyda***,)

Gençlikspor: Emel**, Makbule**, Sude**, Fadime**, Şeyma Nur**, Sevgi**-Yağmur**(Ayşegül**,Mevlüde**, Sena**)

Setler: 1. Set 25-15 (Sakarya Hızırtepe Özen Spor), 2. Set 25-13 (Sakarya Hızırtepe Özen Spor), 3. Set 25-15 (Sakarya Hızırtepe Özen Spor)

Toplam süre: 68 dakika

Maç sonucu: 3-0 (Sakarya Hızırtepe Özen Spor)

Editör: TE Bilişim