Türkiye Basketbol Liginde ki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor ikinci yabancı hakkını Mikael Hopkins’ten yana kullandı.
1993 doğumlu ve 206 boyundaki Amerikalı oyuncu, geçen sezonu Samsun BŞB Anakent’te tamamlamıştı. Geçen sezon kadroda yer alan Aubrey Coleman ve Kyle Hunt’la yoluna devam edemeyen Belediyespor, 2017-2018 sezonunda yabancı oyuncuları Markel Starks ve Mikael Hopkins oldu.
Türkiye'deki kariyerine İstanbul DSİ'de başlayan Hopkins geçen sezon TBL'de 26.9 dk, 14.2 sayı, 10.8 ribaund, 1.1 asist ortalamaları tutturmuştu. 
“Kabuk değiştirdi”
Geçen sezon TBL’de ilk sezonunu geçiren Yalova Group Belediyespor ise yeni sezon öncesi tamamen kabuk değiştirdi. Belediyespor, bu sezon ki kadrosunda Türk Telekom'dan Recep Solak, Çankırı Belediye'den Oğuzhan Tosun, Samsun BŞB Anakent'ten Doğan Deniz Yiğit, Trabzonspor'dan Mustafa Baştürk, Pertevniyal'den Burak Nurkan, Colaroda Mines'den Kaan Korkmaz, Ankara DSİ'den Yalçın Azizmahmutoğulları, Akhisar Belediye'den Murat Can Esen, Koroivos'tan Markel Starks, Bursaspor'dan Melih Kapucu ve Nilüfer Belediyespor'dan Canberk Uzunkaya ve Samsun BŞB Anakent’ten Mikael Hopkins yer alacak.

 

 

Editör: TE Bilişim