TÜFAD Yalova Şubesi tarafından oluşturulacak olan il karmasının ikinci seçmeleri sona erdi. 2 ayaklı olan seçmelerin ilki Doğuş Spor Tesislerinde gerçekleşmiş ve 14 takım 280 sporcu boy göstermişti. 18 maçın yapıldığı bu turnuvada organizasyon komitesi tarafından 48 sporcu seçilmiş ve 12-15 Haziran tarihleri arasında Tuğrul Şener Stadyumu’nda 6 takım ile 15 maçlık turnuva düzenlenmişti. Burada belirlenen 14 minik krampon, hafta sonunda Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Beşiktaş Özkaynak Düzeni tarafından düzenlenecek turnuvada Yalova karması olarak boy gösterecek. Bu turnuvanın ardından ise 14 kişilik Yalova karması Temmuz ayı içerisinde Konya’da TÜFAD Genel Merkezi’nin organize edeceği Türkiye seçmelerine katılacak.
Bu yıl ilk kez turnuva şeklinde yapılan karma seçmelerinde futbolcular yerel liglerinde oynadıktan sonra 20 maçta boy göstermiş ve TÜFAD Yalova Şubesi’nin belirlediği isimler minik kramponları izledi. 
TÜFAD Yalova Şubesi yönetim kurulu üyesi Bülent Söyler,” Bizim için çocuklarımız değerlidir. Bu seçmeleri bu yüzden yapıyoruz. Bu çalışmalarda Emeği geçen Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve tüm antrenörlerimize kulüplerimize bize destek olan İl Hakem Kurulu’na sonsuz teşekkürler” dedi.
Editör: TE Bilişim