Türkiye Kadınlar Futbol 2.lig’i 6.grupta mücadele eden Yalova Gençlik Hizmetleri Kadın Futbol Takımız sezon başında bir çok kulübün transfer için peşinde olduğu Günay Bilgin’i Bakırköy Zara Spor Kulübü'nden transfer ederek kadrosunu güçlendirmişti.

Genç yetenek ligin ilk devresinde oynanan 7 maçta 8 gol atarak futbol kalitesini bir kez daha herkeze kanıtladı.Oynanan 7 maçta da oyuna çok büyük katkı gösteren Günay attığı gollerin yanı sıra 2 de asist yaptı ve ligin ilk devresinde 6. grupta gol kraliçeliğine ismini yazdırdı.Takımda Günay'ı 2 gol 3 asistle İpek Nur Gezer izledi.

İlk yarıda ki gösterdikleri performanstan dolayı futbolcularına ve destek veren herkese teşekkür eden Yalova Gençlikspor antrenörü Uğur Akalp "Kızlarımız mükemmel bir gelişme göstererek herkezi şaşırttı. Bundan sonraki dönemlerde de gelişmeye ve yeni başarılar kazanmaya devam edecek. Takımımıza her zaman güvendim onlarda benim güvenimi boşa çıkarmadıklarını kanıtladılar, gol kraliçemiz Günay başta olmak üzere tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim