Çiftlikköy Belediyespor U-15 takımı Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına katılmak üzere yola çıktı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın yolcu ettiği takımın ilk hedefi gruptan çıkmak ve daha sonra şampiyonada iyi bir sıralamaya girmek. Çiftlikköy Belediyespor u-15 takımı yola çıkmadan önce Başkan Silpagar’a sahaya bütün güçlerini ve performanslarını yansıtılacaklarının sözünü verdiler. Başkan Silpagar ise takıma başarılar diledi. 
Çiftlikköy Belediyespor Altyapı Antrenörü Sultan Eyüpoğlu, takımın eksiksiz bir şekilde şampiyonaya katıldığını ifade ederek tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi. 
Antrenör Eyüpoğlu, “2015-2016 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 24 Mart'ta başlıyor. Müsabakalar İstanbul, Edirne, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Balıkesir, Kütahya, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Aksaray, Mersin, Kahramanmaraş, Elazığ, Diyarbakır, Bolu, Çorum, Ordu, Giresun ve Erzurum illeri olmak üzere 20 grup merkezinde 113 takımın katılımıyla yapılacak. 6'şar takımlı 16 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 24- 27 Mart 2016 tarihlerinde, 4'er takımlı 3 grupta ise 24 - 26 Mart 2016 tarihlerinde oynanacak. İkinci kademe müsabakaları, birinci kademede grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla, final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak” dedi.
Editör: TE Bilişim