2012-2013 futbol sezonunda Kadınlar Futbol 2. Liginde mücadele etmeye hazırlanan Gençlikspor Bayan Futbol takımı ilk hazırlık maçını oynadı.  İlk hazırlık müsabakasında Sakarya’da Sakaryaspor ile karşılaşan Gençlikspor Bayan Futbol takımı sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.

Oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasını kaybetmesine karşın Gençlikspor Bayan Futbol takımı ilerisi için büyük umut verdi. 2012-2013 sezonunda Kadınlar Futbol 2. Liginde mücadele edecek olan bayan futbol takımımızda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Erenler Atatürk Stadı Sentetik Çim Sahada Sakarya Bayan Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen Yalova’nın dişi “Messileri” sahada iyi performans sergilemelerine karşın mücadeleyi 4-0 kaybettiler.

Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan U-17 Kadınlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, ilk hazırlık maçında skordan ziyade oynadığı futbolla ilerisi için umut verdi. Sakarya deplasmanında oynanan hazırlık müsabakasının ilk yarısı ev sahibi takım Sakarya Bayan Futbol Takımının 1-0’lık üstünlüğü ile noktalandı. Mücadelenin ikinci yarısında yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan kızlarımız kalesinde gördüğü 3 gole engel olamadı ve zorlu mücadele Sakarya’nın 4-0’lık üstünlüğü ile noktalandı.

 

Editör: TE Bilişim