İlk turnuvasından madalya ile dönen Tamer İnatlı, Yalova Valisi Esengül Civelek’e teşekkür ederek madalyasını ona adadığını söyledi.

Bursa Yıldızlar İl Birinciliği turnuvasına Tamer İnatlı’nın yanı sıra Tuana Biçer ve Emre Palalı’da katılarak Yalova’yı temsil ettiler.  Judo turnuvasında yer alan Tuana Biçer bayanlar 40 kilo da Türkiye Şampiyonu’nu finalde mağlup ederek altın madalyaya ulaştı. Bir diğer sporcumuz Emre Palalı ise 66 Kiloda finalde rakibine mağlup olurken gümüş madalya ile teselli buldu.

Son olarak ringe çıkan Yalova Valisi Esengül Civelek’in destek verdiği  “Bir Roman Yazıyoruz” projesi kapsamında judo eğitimi alan Tamer İnatlı 38 kiloda mücadele etti. Minik sporcu 2013 yılının Türkiye Şampiyonları ile karşı karşıya gelirken sadece bir karşılaşma kaybederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Sporcularının iyi bir turnuva geçirdiğini belirten Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer,” Bursa’da gerçekleştirilen Yıldızlar İl Birinciliği Judo Turnuvasına 3 sporcu ile katıldık. 40 Kilo bayanlarda Tuana Biçer altın madalya kazanırken, 66 kiloda Emre Palalı ise gümüş madalya kazandı. Valimiz Esengül Civelek’in destek verdiği  “Bir Roman Yazıyoruz” projesi kapsamında eğitim alan Tamer İnatlı ise çetin mücadeleler sonrasında bronz madalya kazanarak bizleri mutlu etti. Projenin meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Bizlere destek olan Valimiz Esengül Civelek’e ve diğer herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim