Yalova Okçuluk Temsilcisi İbrahim İnce, yakın arkadaşı olan Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri sonrasında yeniden seçilen Ali Düşmez'i ziyaret etti. İnce, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in listesinde yer alan TASKK Genel Başkanı ve İstanbul ASKF İl Başkanı Düşmez’e görevinde başarılar diledi.
Ali Düşmez, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu Başkanı olarak görev yapıyor.
İkinci kez yönetim kurulunda yer alan Düşmez’i makamında ziyaret eden Okçuluk Yalova Temsilcisi İbrahim İnce, Ali Düşmez’e başarılar diledi. Ali Düşmez’in futbolun içinden gelen bir başkan olduğunu ülkemizde TASKK Başkanlığı döneminden bu güne kadar yapmış olduğu görevlerde özellikle amatör sporcular için oldukça önemli çalışmalar yaptığını belirten İnce, futbol federasyonu görevinde de daha başarılı hizmetleri vereceğine inandığını belirtti. İnce’nin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Ali Düşmez, İnce’ye yapacağı bütün çalışmalarda ellerinden gelen desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim