Mix-Karışık kategorisinde Huriye Ekşi ile eşleşen Kubilay İleri partneri ile birlikteHüseyin Günel-Hatice Nil çiftini zorlu atışların ardından "Mix-Karışık" kategorisinde birinci olarak altın madalyayı kazandılar.

Klasik Yay kategorisinde mücadele eden Yalova Okçuluk Temsilcisi İbrahim İnce ise sıralama yarışları sonunda 17. oldu.  Eleme atışlarında Irak Okçuluk Milli takımı antrenörü Vedat Erbay ile karşılaşan İnce rakibine mağlup olarak 16. sırada şampiyonayı tamamladı.

"Yalova'yı Başarıyla Temsil Ettik"

Okçuluk İl Temsilcisi İbrahim İnce," İlk kez yapılan Masterlar Türkiye Şampiyonası'na 2 sporcu ile katıldık. Ata sporumuz olan okçulukta Yalova'nın adını da söz ettirdik. Makaralı Yay grubunda Mixlerde takım olarak Birinci olan Kubilay İleri arkadaşımız önemli başarıya imza attı. Bende Avrupa şampiyonu olmuş Türk okçuluğunun önemli ismi Vedat Erbay ile yarışmaktan büyük mutluluk duydum. bundan sonra hedeflerinin daha çok faaliyetlere katılarak Yalova’dan Milli sporcular çıkarmaktır. Okçuluk çalışmalarına destek olan Yalova Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a teşekkür ederim" dedi.

 

Editör: TE Bilişim