Ahmet Saraç’ta oynanan 90 dakikaya ev sahibi Coşkunspor atak başlayan taraf oldu. İlerleyen bölümde toparlanan Çiftlikköy Belediyespor’un tehlikeli ataklar yakalamaya başladı. Maçta dakikalar 20’yi gösterdiğinde Kırmızı Siyahlı ekipte sahneye çıkan Musa, Coşkunspor kalecisi Eren’i avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Kontra ataktan yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Coşkunspor beraberlik arayışı içerisine girdi. Çiftlikköy’ün sevinci ise sadece 11 dakika sürdü. Karşılaşmanın 33. Dakikasında kanattan geliştirdiği atakta Coşkunspor Berkcan’ın golüyle skorboarda 1-1’lik dengeyi getirdi. Beraberlik golünden sonra kontrolü eline alan ev sahibi ekip öne geçmek için Çiftlikköy kalesine ataklarını yoğunlaştırdı. Maçın 38. dakikasında gelişen Coşkunspor atağında Alpcan sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-1’e getirirken ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci 45 dakikada ise her iki ekipte net gol fırsatlarını tepince Coşkunspor ilk yarıda atılan goller sonrasında maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 

Editör: TE Bilişim