9 turu sonunda; A kategorisinde GM Vugar Rasulov, GM Vadim Shishkin, Yalova Belediyespor’dan IM Misratdin İskandarov; B kategorisinde ise Benavandi Fardin Soltani, Berk Özcan ve Atajan Amanmuradow ilk üç sırayı elde eden sporcular oldular.

Turnuva ödülleri; Mersin Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, KKTC Eğitim ve Kültür Ateşesi Yusuf İnanıroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Daire Başkanı Tolga Arslan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Vedat Yüksel, Turnuva Gözlemcisi Kıyasettin Aydın, Turnuva Koordinatörü ve İl Temsilcisi Ömer Faruk Ercan ve Turnuva Başhakemi Ömer Kurtuluş Okat tarafından takdim edildi.

Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Bu yıl 3. Kez düzenlenen ve 300 sporcunun katıldığı Mersin Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvasında ilimizi temsilen katılan Yalova Belediye Spor Kulübü sporcusu Misradtin Iskandarov ikinciliği paylaşarak averaj ile 3. Oldu. Sporcumuz bu yıl içinde oynadığı 4 Uluslararası Turnuvayı ilk üç sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim