Yalova Atatürk Stadyumunda TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Sefa Demir’in organize ettiği sürpriz doğum günü kutlamasına Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Tertip Komitesi Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, Klasman Gözlemcimiz Müfit Silahtaroğlu ve hakemler katıldı.

32. yaş gününde Atatürk Stadyumunda mumlara üfleyen FİFA Kokartlı hakemimiz Halis Özkahya’nın şaşkınlığı yüzünden okunurken böyle bir sürprizin ilk defa başına geldiğini dile getirdi.  Özkahya’ya ilk hediyeyi ise TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Sefa Demir verdi.

Doğum gününü kutlayan herkese teşekkür eden Yalova’nın ilk ve tek FİFA Kokartlı hakemi Halis Özkahya,” Doğum günüm için hazırlanan programdan dolayı çok organizasyonda emeği geçenlere ve yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Bu olaydan dolayı çok mutlu oldum ve böyle bir şey başıma geldi. Bu birlikteliğin de hiçbir zaman bozulmamasını arzu ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Tertip Komitesi Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, Klasman Gözlemcimiz Müfit Silahtaroğlu Halis Özkahya’ya yeni yaş ve başarı temennilerinde bulundular.

Editör: TE Bilişim