Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Federasyonu’nu tarafından organize edilen İzmit MTB Cup organizasyonunda Yalovalı bisikletçiler madalyaları topladı. 28 Haziran 2015 tarihinde Uluslararası Bisiklet Federasyonu, Türkiye Bisiklet Federasyonu, İzmit Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğinde İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümünde Cephanelik spor tesisi çevresinde hazırlanan parkurunda; ikisi uluslararası, sekiz ulusal kategori olmak üzere toplamda 10 kategori üzerinden yarışlar yapıldı. Türkiye’nin yanı sıra Sırbistan, İran, Romanya ve Yunanistan’dan 18’i yabancı toplam 186 sporcunun 10 farklı kategoride yarıştığı müsabakalarda dereceye girenler ödüllerini İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın elinden aldı.
Master A kategorisinde mücadele eden Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Sporcusu ve Bölge Antrenörü Kamil Alev 4 tur üzerinden yapılan yarışmayı 01:06.34 derecesiyle ikinci olarak tamamladı. U-15 kategorisinde 2 tur üzerinden yarışan Yalovalı pedallar Murat Can Öztoprak 01:04.08 derecesi ile ikinci, hemen arkasından takım arkadaşı Muhammed Enes Gedük 01:04.26 zamanla üçüncü olarak tamamladı.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İzmit'te dereceye giren Yalovalı bisikletçileri başarılarından ötürü kutladı.

Editör: TE Bilişim