İznik İlçe Stadında sıcak havada oynanan yüksek tempolu karşılaşmada ilk golü ev sahibi İznikspor 17. Dakikada buldu.  Kalesinde gördüğü gol sonrasında Yalovaspor rakip kale üzerinde baskısını arttırdı. Yeşil Kırmızılı temsilcimiz İznikspor kalesinde Enes ve Özcan ile tehlikeli olmaya başladı.

Dakikalar 22’yi gösterdiğinde Yalovaspor’dan Özcan hazırladığı pozisyon sonrasında Enes meşin yuvarlağı Bursa temsilcisinin ağlarıyla buluşturarak skora 1-1’lik dengeyi getirdi. bulduğu golle morallenen . ataklarını iyice sıklaştıran Yalovaspor’a üstünlüğü getiren golü Faruk 28. Dakikada kaydetti. İlk yarının son bölümlerinde dakikalar 41’i gösterdiğinde Enes’in çizgiye inerek ‘al da at’ dediği topu Özcan auta atarken, Yalovaspor ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever ikinci yarıya 6 değişiklik ile başladı. İkinci yarıda da etkili oyununu ve ataklarını sürdüren Yalovaspor, 72. dakikada İznikspor’un organize ve etkili atağı sonucu attığı beraberlik golüne engel olamadı ve skora 2-2’lik eşitlik geldi. Kalan dakikalarda iki takımda yakaladığı net gol fırsatlarını değerlendiremeyince 90 dakika karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever ve Sportif Koordinatör Hakan Altuğ sonuçtan ve İznikspor yöneticilerinin gösterdiği misafirperverlikten memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim