Geçtiğimiz hafta Yalova'ya gelen oyuncu Yalovaspor takımıyla bir de antrenmana çıkmış ve sonrasında Erzin'e hareket etmişti.

Büyük uğraşlar ve umutlarla Yeşil Kırmızılı renklere bağlanan Jeremiah Yalovaspor’un Süper Amatör Kümeye düşmesi sonrasında kendine kulüp aramaya başlamıştı.

Forvet hattında görev yapan 23 yaşındaki genç futbolcu, geçtiğimiz sezon kendi grubunda şampiyonluğu son anda kaçıran Erzinspor ile anlaşmasının an meselesi olduğu belirtiliyor.

Jeremiah Momo Corneh 2011-2012 futbol sezonunda büyük umutlarla transfer edilen ve Yalovaspor formasını giyen ve çıktığı 12 maçta 3 gol atma başarısı gösteren Yalovalıların büyük ilgi ve sempati duyduğu oyuncu olmuştu.

Yaz döneminde siyahi oyuncuya yurt içinden ve yurt dışından talip olan takımlar çıkmış Cezayir Ligini 3. Sırada bitiren USM Alger’in Kartepe’de ki kampına da katılmıştı.

19 Ekimde bitecek Amatör Ligler transfer dönemine kadar Jeremiah Momo Corneh’in Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor ile anlaşma sağlaması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim