Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sakarya Judo İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği “7. Uluslararası İpsiz Recep Judo Turnuvası” sona erdi.
Karasu Spor Salonunda yapılan ve 2 gün süren müsabakalara yurtdışından Azerbaycan ve Rusya yurtiçinden ise ev sahibi Sakarya ile birlikte Yalova’nın yanı sıra İstanbul, Bursa, Bilecik, Çankırı, İzmir, Kırklareli, Kırşehir ve Kocaeli’nden olmak üzere miniklerde 269, yıldızlarda ise 413 sporcu mücadele etti.
Yalova’yı ise antrenör Abdurrahim Kaymaz gözetiminde ise minikler ve yıldızlar olmak üzere toplam 18 sporcu temsil etti. Müsabakalar sonrasında ilimiz adına tatamiye çıkan A. Ayhan Yardımcı yıldızlar 46 kiloda, İrem Gülver ve Tuğçe Gül Bucak 48 kiloda ve Firdevs Kaymaz ise 52 kiloda üçüncü olarak madalya kazandı.
Miniklerde ki sporcularımızdan Ozan Oral 38 kiloda, Leyla Kaymaz ise 36 kiloda beşinci, Mert Çiçek ise 46 kiloda yedinci oldu.
“Sakarya’da çok iyi mücadele ettik”
Judo İl Temsilcisi Selim Özkılcı,” Sporcularımızı 7. Uluslararası İpsiz Recep Judo Turnuvasında elde ettikleri başarılardan ötürü kutluyorum. Ayrıca bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sporcu velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim