Bölgesel Amatör Ligde ilk kez mücadele edecek olan Kadıköyspor iç transferde anlaşmaları sürdürüyor.
Kırmızı Siyahlı ekibin başkanı Mustafa Özel’in bizzat yaptığı görüşmeler sonrasında geçen sezon elde edilen şampiyonlukta pay sahibi olan Hakan Alpyürük, İlker Avseren, Aykut Çeperli, Sercan Keskin ve Ömer Taha Türe ile yeniden anlaşma sağladı.
İskelet kadroyu koruduklarına dikkat çeken başkan Özel,” Hocamızla yaptığımız görüşmeler sonrasında iç transferde çalışmalara başladık. Bunun sonucunda Hakan Alpyürük, İlker Avseren, Aykut Çeperli, Sercan Keskin ve Ömer Taha Türe ile yeniden anlaşma sağladık. İskelet kadromuzu korumak istiyoruz” dedi.
“Eski Yalovasporlular Kadıköy’e”
Öte yandan daha önce Yalovaspor forması giyen Galip Enes Yakut, Kadir Bostan ve Ahmet Han Abakay gelecek sezon Kadıköyspor forması giyecek. Gençlerbirliği altyapısından yetişen hücum oyuncusu Galip Enes, Yalovaspor ve Tavşanlı Belediyespor formalarını giymişti. Medipol Başakşehir FK’da futbol hayatına başlayan kaleci Kadir Bostan ise, Kartal Belediyespor, Yıldırım Bosnaspor, Fatih Karagümrük A.Ş., Çatalcaspor, İstanbul Sinopspor’un ardından 1 buçuk sezon Yalovaspor’un kalesini korudu.
Ceyhanspor’da futbol hayatına başlayan bek oyuncusu Ahmet Han Abakay, daha sonra Bostancıspor, Ataşehir Yoncaspor ve Ataşehir Çamolukspor’un ardından, yarım sezon BAL’da Yalovaspor forması giydikten sonra sezonu Yalova Group Süper Amatör Küme ekiplerinden Çınarcık Belediyespor’da tamamladı.

Editör: TE Bilişim