Sultangazispor:4 Kadıköyspor:1
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grubun ikinci haftasında İstanbul’da Sultangazispor ile temsilcimiz Kadıköyspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 üstün kapatırken, ikinci yarıda eşitliği yakalayan Kırmızı Siyahlılar sonrasında kalesinde gördüğü 3 golle sahadan 4-1 yenik ayrıldı.
Cebeci Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Oğuzhan Özkeskin, Turgut Özkasapoğlu ve Caner Fidan hakem üçlüsü görev yaptı.Karşılaşamaya iyi başlayan ev sahibi Sultangazispor 35. Dakikada sol kanattan Oğuzhan Yeşil’in ortasını Ceyhun kafa vuruşuyla topu Kadıköy ağlarıyla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.
İkinci yarıda etkili olan Kadıköyspor Batuhan Kaya ile 63’de beraberlik golünü buldu ve skoru 1-1’e getirdi. Ancak 5 dakika sonra İstanbul ekibi Onur Mengi ile golü bulunca denge bozuldu. Sultangazispor öne geçmesiyle birlikte şahlanırken 75’de gol perdesini açan Ceyhun farkı 2’ye yükseltti. Karşılaşmanın skorunu ise Onur Mengi 88’de belirledi ve ev sahibi ekip sahadan 4-1’lik galibiyet ve 3 puanla ayrılmayı başardı.

Editör: TE Bilişim