Polisgücü: 1 Kadıköyspor: 2

Ligin tepesini yakından ilgilendiren müsabakada Polisgücü ile Kadıköyspor takımları karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü ve temkinli futbollarıyla başladılar.

İlerleyen dakikalarda orta da geçen mücadelede her iki takımda rakip kalelerde tehlikeli olmaya başladılar. karşılaşmada dakikalar 32’yi gösterdiğinde kontra atak geliştiren Polisgücü takımında topla buluşan Suat meşin yuvarlağı konuk Kadıköyspor fileleriyle buluşturarak takımını zorlu maçta 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan konuk Kadıköyspor beraberlik golü için arayış içerisine girdi. İlk yarının son dakikalarına doğru baskısını artıran Kırmızı Siyahlı ekip 44. Dakikada geliştirdiği atakta topla buluşan Erdal’ın Polisgücü kalecisi Serkan’ı alt ederek meşin yuvarlağı filelerle buluşturmasıyla müsabakanın skoruna 1-1’lik eşitliği getirdi. Müsabakada kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

Retrobet 0pt" class="NoSpacing">Zorlu mücadelenin ikinci 45 dakikasına ise Kadıköyspor hızlı başlayan taraf oldu. Ligde oynadığı 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Kadıköyspor, Polisgücü karşısında ikinci yarıya atak başlayarak golü koklamaya başladı.

Müsabakada dakikalar 60’ı gösterdiğinde kontra atak geliştiren Kadıköyspor’da beraberlik golüne imzasını atan Erdal bir kez daha sahneye çıkarak meşin yuvarlağı ikinci kez Polisgücü ağlarıyla buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirdi.

İkinci yarıda temposu artan mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kadıköyspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etti.

 

 

2.A.K.

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Tolga Atasever***, Abdullah Çetinçelik***, Abdullah Çalar***

Polisgücü: Serkan**, Sinan**, A.Veysel**, Emre**, Sinan Çetin**, Onur Uz**, Erol**, A.Kaan**(M.Emin**), Oğuzhan**, Suat**, Görkem**(Atilla Kaya**)

Kadıköyspor: İbrahim***, Yasin***, Ömer***, Kürşad***, Ali***, Cem***(Mert**), Ozan***(Emre**), Burak Bal***, Burak Yağız***, Erdal***, Fevzi***(Ali Can**)

Kırmızı kart: Dk. 90+3 Burak Bal (Kadıköyspor)

Goller: Dk. 32 Suat 1-0, Dk. 44-60 Erdal 1-2

Editör: TE Bilişim