Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan 2. Amatör Küme B Grubunun 9. Hafta müsabakalarında lig lideri Kadıköyspor ile ligde son sırada yer alan Yenimahallespor karşı karşıya geldi. Ahmet saraç sahasında oynanan karşılaşmada ikinci yarıda açılan Kadıköyspor sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Kadıköy’e galibiyeti 45+3’te Osman, 78’de Erkut ve 50-90 dakikalarda Emre’nin attığı goller getirdi.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü futbol tercihi ile başladılar. İlerleyen bölümlerde gol için ataklar geliştiren iki takımın bu çabası sonuçsuz kaldı.

Ancak ilk yarının uzatma dakikalarında 45+3. Dakikada gelişen Kadıköyspor atağında topla buluşan Osman Yenimahallespor’un filelerini havalandırarak  takımının soyunma odasına 1-0 önde girmesini sağladı. Müsabakanın ikinci yarısına her iki takımda etkili bir başlangıç yaparken, ilk yarıdaki skor avantajını elinde bulunduran Kadıköy temsilcisi farkı arttırmak için Yenimahalle kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 50. dakikasında gelişen Kırmızı-Siyahlı ekibin atağında Emre, takımının ikinci golüne imzasını attı ve skor 2-0 oldu. Kalesinde gördüğü gollerle 2 farklı yenik duruma Wipbet düşen konuk ekip Yenimahallespor ilerleyen dakikalarda toparlanarak oyuna ortak oldu ve farkı azaltmak için Kadıköyspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 62. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında Recep takımının ilk golüne imzasını atarak skoru 2-1 yaptı ve aradaki farkı 1’e indirdi. Golden sonra morali yerine gelen Yenimahallespor beraberlik için Kadıköyspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. Müsabakanın 70. dakikasında gelişen Kırmızı-Beyazlı ekibin atağında ilk golün sahibi Recep bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını atarak durumu 2-2’ye getirdi. Kalesinde üst üste gördüğü şok gollerle bir anda neye uğradığını şaşıran lider Kadıköyspor, toparlanarak yeniden oyuna ortak oldu ve öne geçmek için Yenimahallespor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 78. dakikasında gelişen Kadıköyspor atağında Erkut, attığı golle takımını 3-2 öne geçiren isim oldu. Golden sonra skor avantajını elinde bulunduran Kadıköyspor, farkı daha da arttırmak için Yenimahallespor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 90. dakikasında gelişen Kırmızı-Siyahlı ekibin atağında Emre bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne imzasını attı ve durumu 4-2’ye getirirken bu gol 90 dakikanın da skorunu belirledi.

 

2.A.K.

Saha: Ahmet Saraç

Hakemler: Ramazan Coşkun***, Y.İlkcan Deveci***, Nafi Deniz Altınok***

Kadıköyspor: Bilal***, Kaan***, Ömer***, Yasin***, Ali***, Mert***, Emre***, Burak***, Burak Bal***, Erkut***, Osman***

Yenimahallespor: Samet**, Volkan**, Aykut**, Murat**, Sami**, Bilal**, Abdullah**, Melih**, Fatih**, Recep**

Goller: Dk. 45+3 Osman 1-0, Dk. 50 Emre 2-0, Dk.62-70 Recep 2-2, Dk. 78 Erkut 3-2, Dk. 90 Emre 4-2

 

Editör: TE Bilişim