Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil edecek Kadıköyspor’u, Mehmet Eyüp Tutcuoğlu çalıştıracak. Son olarak Kocaeli’nin BAL’daki temsilcilerinden Çayırovaspor’u çalıştıran 50 yaşındaki teknik adam, Yalova’ya gelerek Kırmızı Siyah ekibin başkanı Mustafa Özel’le görüşmesinin ardından kendini Kadıköysporlu yapan imzayı attı.
Çayırovaspor’un yanı sıra deneyimli teknik direktör Kartalspor’un yanı sıra Eyüpspor, Tuzlaspor A.Ş., Darıca Kale Bayramoğlu, Gebzespor’da da görev yaptı. Sezon öncesinde İsmail Dilsizoğlu ile söz kesen Kadıköyspor, yaşanan anlaşmazlık yüzünden yolları ayırmıştı.
Türkiye Futbol Federasyonu’na Bölgesel Amatör Lig için gerekli başvuruyu yapan Kadıköyspor ardından antrenör arayışı içerisine girdi. Uzun yıllar profesyonel liglerde boy gösteren 2011 yılından bu yana Bölgesel Amatör Lig takımlarını çalıştırdı.
“Yalova’ya hayırlı olsun”
Mehmet Eyüp Tutcuoğlu,” Bu sene Yalova'nın Bölgesel Amatör Ligdeki takımı  Kadıköyspor için Mustafa başkanım ile beraber ter dökeceğiz. Hakkımızda hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın inşallah” dedi.

Editör: TE Bilişim