Alt yapılarını kaliteli bir isme emanet ettiklerini belirten  Kadıköyspor Kulüp Başkanı Nuri Bal, “Kadıköyspor olarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Genç nesillerimizi de bu işin duayeni olarak gördüğümüz değerli hocamız Muzaffer Töre’ye emanet ettik. Kendisiyle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Ben ve yönetim kurulumuz beldemiz belediye başkanı Mehmet Şahin’in ve beldemiz halkının yoğun ilgisi ve desteğiyle gelecek nesillerimize yönelen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Daha önce de A takım antrenörümüz Kadir Kösem ile başlattığımız yeniden yapılanma sürecinde, deneyimli hocamız Muzaffer Töre’nin de camiamıza katılmasıyla daha da güçlü ve emin adımlarla hedefe yürüyoruz. Tesislerimizin tamamlanması ile beraber hafta da 5 gün altyapı çalışmalarıyla yeniden yapılanma sürecine devam edeceğiz.

1.Amatör Kümede bulunan A takımımızın 2. yarı itibari ile maçlarını kendi saha ve seyircisi önünde oynaması için gereken her türlü çalışmalar gece gündüz devam etmektedir. Ayrıca A takım olarak hazırlık dönemi yaşayamadan lige başladık. Fakat sakatlıklar ve geçen seneden kalan cezalar bizi takım olgusundan uzaklaştırdı. Ama gene de bu ligde oynadığımız maçlara baktığımızda hedeften biraz uzaklaşmış gibi görünsek de şampiyonluğunda bizden geçeceği inancını taşıyoruz. Takımımızın puan olarak yerinden memnun değilim ama futbol olarak Yalova spor kamuoyuna iyi müsabakalar izlettirdiğimiz inancındayım.Gençler ligin de mücadelemiz olacak. İnancım o ki genç takımımız da zevk veren bir çizgi yakalayacak ve heyecan yaratacaktır.

Sonuç olarak sporun güzelliklerini içine sindirmiş ve bu amaçla yeniden yapılanan bir Kadıköyspor’un başarısı için çalışan yönetim kurulu arkadaşlarım, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla, takımını her zaman en iyi şekilde destekleyen seyircimizle futbola iyi şeyler katmak amacındayız. Bize bu amaçta yardım eden belediye başkanımız Mehmet Şahin’e, sponsorlarımıza ve bizleri maddi ve manevi destekleyen bütün Kadıköy beldesi halkına da şükranlarımızı sunuyoruz. Zevkle izlenen, göze hoş gelen bir futbol seyriyle kazasız, sakatsız, kavgasız, centilmence bir lig olması dileklerimle, mücadele veren tüm takımlarımıza, yönetim kurullarına, teknik heyetlerine ve sporcularına başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim