Bu yıl konseptin değiştiğini belirten Kaktüs İşletmecisi Metin Özen bundan böyle geceleri canlı müzik ile kulağa, gündüz ise Dünya Mutfağı ile Çınarcık’ta damak lezzetine hitap edeceklerini belirtiyor.

Senelerden bu yana Çınarcık’ta canlı müzik deyince akla gelen tek isim olan Kaktüs bu yılda görkemli bir gala gecesi ile sezonun startını veriyor. 15 Haziran Cuma gecesi Hakhan ve Mehmet Çevik ile sezonun startını veren Kaktüs her gece canlı müzikle Çınarcık’lıların kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor. Tarkan, Nadide Sultan, Çılgın Sedat gibi birçok ünlü isimi sahne geçmişinde bulunduran mekân bu yılda Hakhan ve Mehmet Çevik ile Çınarcık’lılara bol eğlenceli bir sezon vaat ediyor.

Konseptin değiştiğini ve bu yıl bünyelerinde dünya mutfağını barındırdıklarını belirten Kaktüs İşletmecisi Metin Özen bu yıl Çınarcık’ta hem kulağa hem de damak lezzetine hitap edeceklerini vaat ediyor. 15 Haziran Cuma gecesi gala gecesinin gerçekleşeceğini ve gala gecesine tüm Yalova’lıları davet ettiklerini söyleyen Özen, “Senelerden bu yana canlı müzikte Çınarcık’ta hizmet vermekteyiz. Bu yıl TV ekranlarının aranılan iki ismini Hakhan ve Mehmet Çevik’i Çınarcık’lılarla buluşturuyoruz. 15 Haziran Cuma gecesi sezonun startını veriyoruz ve her gece canlı müzik programımızı başlatıyoruz. Orkestrada ise Güven Kartal maestroluğunda profesyonel bir ekip bulunuyor. Ayrıca bu yıl konseptimizi değiştirdik. Dünya Mutfagını Çınarcık’a getirdik. Birbirinden seçkin ustalarımız sabah kahvaltısından brunch’a, makarnalardan pizzalara kadar gün içinde seçkin yemeklerle Kaktüs’te olacaklar ve telefonla siparişte verilebilecek. Bu sezon da her sezon olduğu gibi iddiamızı ortaya koyuyoruz. Tüm Yalova’lıları 15 Haziran Cuma gecesi gerçekleşecek gala gecemize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim