Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun ve Dünya Bisiklet Birliği’nin ortak organizasyonu Salcano Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası İstanbul Arnavutköy de koşuldu. Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Sporcusu Kamil Alev yarış ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Kent ormanında gerçekleşen arazi sürüşü (Cross-Country) parkurunda, toplamda 10 kategori üzerinden yarışlar yapıldı.
Bisikletçiler, kent ormanı çevresinde oluşturulan parkurda aynı anda pedal basarak, tur sayısına göre, patikalardan ve toprak yollardan oluşan bir olimpik parkurda mücadele ettiler. 
İlk yarışmada Yalovalı sporcular kıyasıya bir mücadele gerçekleştirirken Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Sporcusu ve Bölge Antrenörü Kamil Alev yarışmayı 4 tur üzerinden 01:00.35 derecesiyle ikinci olarak gümüş madalyayı kazandı.
Arnavutköy, kent ormanı çevresinde 5200 metre uzunluğundaki parkurun zor bir yarışma olduğunu ifade eden Kamil Alev,” Dik rampaların olduğu ve teknik inişlerin bulunduğu zor bir yarıştı. Mevsim normallerinin dışında oldukça sıcak bir günde koşulan yarışmada aldığım dereceden mutluyum” dedi. 
Editör: TE Bilişim