Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Gençler Masa Tenisi Şampiyonası'nda başarı ile mücadele eden millileri tebrik etti.
19 Temmuz 2015 tarihinde son bulan şampiyonada Türkiye Genç Bayan takımı, Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Türk Masa Tenisi tarihinde bir ilke imza atan Genç ve Yıldız Masa Tenisi Milli takımları şampiyona öncesi 24 Haziran - 8 Temmuz 2015 tarihlerinde Yalova'da kampa girmişti.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Masa Tenisi Milli Takımımızı elde ettikleri bu başarıdan dolayı kutluyorum. Bir ilke imza atarak tarih yazan millilerimizin elde ettikleri bu başarılarının tesadüf olmadığını, verimli antrenmanlar ve yüksek motivasyonla bu başarının elde edildi" dedi.
Milli Takım antrenörü ve bölge antrenörü Bayramali Yıldız," Avrupa Şampiyonası müsabakaları öncesi Yalova kampı üçüncü kampımız oldu. Yalova'da düzenlediğimiz her kamptan sonra gittiğimiz Uluslararası müsabakada hep derece elde ettik. Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiğimiz bu derece ile büyük bir başarıya imza attık. Kamp süresince bizlere destek olan Federasyon Başkanımız Oktay Çimen'e,   Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a,  Yalova Belediye Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa'ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim