Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Türkiye Özel Sporcular Federasyonun Antalya’da düzenlediği Türkiye 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’ndan 12 madalya ile dönen sporcuları tebrik etti.
Ziyarette iki sporcunun yanı sıra antrenörleri Emin Alperen Cinoğlu ile Engin Toprak ve İlhan İleri’da Kaplan’a yapılan ziyarette yer aldı.
Şampiyonada Özel Yıldızlar Spor Kulübü’nden Şahin Oruç 400 ve 1500 metre serbest stilde altın, 50 metre kelebekte ise bronz madalya kazanırken, Yasin Yiğitbulak ise 50 metre serbest stilde ise bronz madalyayı boynuna taktı. Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü’nden Varol Vasilica ise 200 metre ve 50 metre sırtüstünde altın, 100 metre sırtüstü, serbest, kurbağalama ve 200 metre karışıkta gümüş, 100 metre kelebek ve 50 metre serbest stilde ise bronz madalya kazanmıştı.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Sporcularımızın başarılarından dolayı büyük mutluluk duyduk. Başarıda büyük emek sarf eden antrenörlerimizi de kutluyorum. Bundan sonraki şampiyonalarda sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim