Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İskoçya’da büyük başarı elde eden Yalova Belediyespor Masa Tenisi takımını tebrik ederken, açtıkları İl Spor Merkezleri ile de yetenekli sporcu sayısını arttırdıklarının altını çizdi. 
Lüksemburg'da Yalova Belediyespor’a başarılar dileyen Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Temsilcimizin kadrosunda yer alan sporcular İl Spor Merkezlerinde masa tenisi ile tanışan sporcular olması ayrıca bizleri gururlandırmıştır. İl Spor Merkezleri bünyesinde açtığımız kurslar sonucu yetenekli sporcu adaylarımız ilimizdeki sporun gelişimine katkı sağlamaktadırlar. Bu bağlamda Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kulüplere gerek sporcu gerek antrenör desteğimiz devam etmektedir. Yalova Belediyespor Masa Tenisi Takımımızı da 10-11 Ekim 2015 tarihlerinde Lüksemburg'da oynayacağı 2.tur maçlarında başarılar diliyorum” dedi. 
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümasa tenisi bölge antrenörüBayramali Yıldız,” Bu sene ilk olarak milli takımlara 5 sporcu vardık.Önümüzde yıl bu sayının artacağını düşünmekteyim.Önümüzde Sırbistan Açık Müsabakası ve Rusya'da Büyükler Avrupa Şampiyonası var.Sporcularımız Milli Takım kamplarında ve Müsabakalara tüm güçleriyle hazırlanıyorlar.Bizler de il spor merkezlerinden gelen sporcularla,üst düzey sporcularımızı kaynaştırma çabasındayız” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim