Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2017 faaliyetleri kapsamında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası 5-8 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.
İlimizi temsilen müsabakalarda yer alan Yalova Belediye Spor Kulübü sporcusu Ayşe Eylül Baygün +59  Bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.
Elde edilen bu başarı sonrasında Ayşe Eylül Baygün ve antrenörleri Hakime Özçelik ile Emrah Özçelik Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.
Elde edilen başarı hakkında bilgi veren sporcumuzun antrenörü Hakime Özçelik,”15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında bronz madalya kazanmanın gururunu yaşıyoruz yoğun antrenmanlar ile hazırlandığımız şampiyondan emeklerimiz karşılığı aldık çok şükür inşallah başarılarımızın devamı gelecek” dedi.
Ayşe’yi ve antrenörlerini kutlayan Kaplan,” Yıldızlar Türkiye  Taekwondo Şampiyonasında bronz madalya sahibi olan Yalova Belediye Spor Kulübünü sporcumuzu ve antrenörlerimizi  tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”  diyerek sözlerini tamamladı.c 

Editör: TE Bilişim