Yalova Group Belediyespor Koçu Cengiz Karadağ, 104-101 kazandıkları Akhisar Belediye maçında hiç susmadan takımını destekleyen Yalovalı basketbolseverlere teşekkür etti.
Önlerinde ki 25 günlük süreçte üç önemli maç oynayacaklarına vurgu yapan Karadağlı, takımının şuan ki durumundan çok memnun olduğunu az hata yaparak çok daha fazla galibiyet almak istediklerini de sözlerine ekledi.
“Az hata yaparak daha fazla maç kazanmak istiyoruz”
Yalova Belediyespor Başantrenörü Cengiz Karadağ, “Maça gelerek takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde maçı kazandık. Takımımızı çok pozitif etkilediler. En başta onlara teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Karşılaşmayı uzatmaya gitmeden kazanabilirdik. Defansif anlamda maça çok kötü başladık. Yaklaşık 30-32 dakika savunma anlamında pek bir alakamız yoktu. Oyunun uzatmaya giden pozisyonunda da ribaundu almıştık. Bir anlık hata ile top rakibe gitti. Yine de kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Ligin güçlü takımlarından Bahçeşehir Koleji ile deplasmanda oynayacağız. Arkasından Konya’da Federasyon Kupası’nda ligin en formda ekibi Türk Telekom maçı var. Hemen sonrasında da evimizde Selçuklu Belediyesi mücadelesine çıkacağız. 20-25 günlük süreçte çok önemli 3 maç oynayacağız. Elimizden gelen gelişmeyi kaydetmeye çalışacağız. Umarım; bundan sonra daha az hata yaparak daha çok maç kazanırız. Benden önceki hocamız biraz hakemlere yüklenmişti. Sadece tek bir istatistik vermek istiyorum; evimizde oynadığımız halde rakibimiz 36 tane faul attı. Bu da birçok tepki ya da reaksiyonun cevabı olsa gerek. Biz de sadece 17 faul attık, ama ben takımdan şuan çok memnunum” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim