Yalova’nın gelecek vaat eden hakemlerinden Yusuf Karamercimek, üniversite hayatı için gittiği Rize’de hakemliğe de devam edecek. 3 senedir Yalova’da başarılı maçlar çıkartan Karamercimek, Kocaelispor- Büyükçekmece Belediyespor arasında oynanan ve Bölgesel Amatör Ligde seyirci rekorunun kırıldığı maçta dördüncü hakem olarak görev yapmıştı. 
Yalova İl Hakem Kurulu tarafından klasman adayı da olan 23 yaşında ki genç hakem ayrıca Yeni Kırşehirspor- Keçiören Belediyesi Bağlum Spor ve Kadınlar 2. Ligde Yalova Gençlikspor-Yenidünya Spor Kulübü maçlarında da görev almıştı. 
Hakemlik hayatına Rize’de devam edeceğini belirten Yusuf Karamercimek ,”Hakemlik hayatıma Rize’de devam edeceğim. 3 yıl boyunca bana destek veren İl Hakem Kurulu’na hakem ağabey ve kardeşlerime teşekkür ederim. Burada eğitim hayatım boyunca önemli işler yapmak istiyorum. Rize İl Hakem Kurulu’na da bana gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. İşimi kolaylaştırma adına camia bana çok yardımcı oluyorlar. Kaldığım süreç boyunca başarılı bir şekilde Rize hakemliği için ter dökeceğim” dedi.
Editör: TE Bilişim