Yalova’da Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü ve Atatürk’ü Anma Karate Kupası müsabakaları nefesleri kesti. Atatürk Spor Salonunda 6 ilden 20 kulüp ve 384 sporcunun katıldığı organizasyonun iller bazında genel klasmanında Bursa birinci, Yalova ikinci ve Balıkesir’de üçüncü oldu.
1 gün süren Öğretmenler Günü ve Atatürk’ü Anma Karate Kupası maçları sonrasında Yalova adına mücadele eden Ömer Vehbi Yılmaz, Muhammet Safa Yılmaz, Umulan Sarı Çiçek, Sümeyye Aydın, Taha Alp Aras, Ahmet İhsan Sakmar, Muhammet Ağır, Emirgan Özüdoğru, Ahmet Refik Çakır, Nuri Can Avağ, Ali Güney, Melike Uysal ve Elif Hilal Ayar birinci olarak altın, Büşra Çapar, Ramazan Başkan, Busenur Can, Dilara Topaç, Ali rıza Öztürk, Enes Topaç, Murat Şahin ikinci olarak gümüş, Selinay Sökmen, Mehmet Sefa Çay, Özlem Oğuzhan, Cengiz Öztürk, Ömer Faruk Avunç, Ayşe Atay, Meryem Ayar, Taha Cengiz Çakır, Muhammet Süheyp Yatar, Evra Aydın ve Berkay Kaya’da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 
Kulüpler sıralamasında ise Balıkesir Spor Kulübü birinci, Mehmet Delioğlu Gençlik Spor Kulübü ikinci, A.S.K. Spor Kulübü üçüncü, Taşköprü Karate İhtisas Kulübü ise dördüncü oldu. 
Yalova Karate Temsilcisi Mehmet Delioğlu,” Yalova’da çok güzel bir organizasyon geçirdik. Bu turnuvada emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Kulüplerimiz ve sporcularımız çok önemli dereceler elde etti” dedi. 
Editör: TE Bilişim