Ağustos ayı içerisinde kentimizi temsilen önce Erzurum’daki, daha sonra da Trabzon’da düzenlenen şampiyonaya katılan karatecilerimiz Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.
Katkılarından dolayı Başkan Salman’a teşekkür eden Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu; “İlk şampiyonada 41 ülkeden 2500 sporcu, ikinci şampiyona da ise 8 ülkeden 1400 sporcu şampiyon olabilmek için mindere çıktı. Her iki şampiyonada topla olarak minikler kategorisinde 2 altın, 9 bronz madalya ederken sporcularımız ilk turnuvada takım halinde 2. Oldular. Yıldızlar kategorisinde ise toplamda 4 bronz madalya elde ederken ümitler kategorisinde 1 gümüş, 1 bronz madalya aldık. Sizlerin desteği olmasaydı sporcularımız bu şampiyonalara katılamayacak bu başarıları elde edemeyecektik” dedi.
“Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz”
Amatör spor branşlarına imkanlarımız dahilinde destek olarak, genç kardeşlerimizin gelişimine katkı sağlamaya özen gösteriyoruz diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Genç kardeşlerimizin zamanlarını kendilerine faydalı bir şekilde geçirmeleri bizim en büyük arzumuz. Bu yönde de amatör spor branşlarının gelişmesine destekçi oluyoruz. Hangi branşta olursa olsun başarı elde ederek kentimizin adını diğer kentlerde duyurmaları bizler içinde gurur verici. Sporcularımızın başarılarının devam edeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.   
Editör: TE Bilişim