Seçmelerde Bür ve Erdoğan’a Futbol İl Temsilcisi Sultan Eyüboğlu’nun yanı sıra TÜFAD Yalova Şube Başkanı Mütahir Özliman ve Başkan Yardımcısı Sami Bahçekapılı eşlik etti.

Seçmelerde 4’e ayrılan takımların antrenörlüklerini ise Vahap Diken, Bülent Söyler, Halil Görtay, Yılmaz Kalaycı ve Sefa Demir üstlendi. 1 gün süren seçmelerin ardından Sinan Bür, Yalova Yıldızlar Spor’dan Barış Şat ve Ramazan Bartan’ı, Doğuşspor’dan Pat ile Yalovagücü’nden Yiğit Atik’i Bursa’da ki elemelere davet etti.

Yalova Futbol İl Temsilcisi Sultan Eyüboğlu, “2005'li Yalova Futbol Karmasını izlemek için ilimize gelen TFF Bursa Bölge Teknik Sorumlusu Sinan Bür ve yardımcısı Nuri Erdoğan’ı misafir ettik. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman’ın ev sahipliğinde ilimizin tecrübeli antrenörlerinden Sami Bahçekapılı’nın işletmeciliğini yaptığı Dutlu Bahçe’de ağırladığımız çok değerli Sinan Bür ve Nuri Erdoğan ile futbol üzerine konuştuk. Ayrıca ilimizdeki seçmelerde Doğanay Pat, Yiğit Atik, Ramazan Bartan ve Barış Şat, Bursa’daki elemeye davet edildi. Oyuncularımıza da başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim