7. Haftada oynadıkları Gebzespor maçını şanssız bir şekilde 2-1 kaybettiklerini belirten Kaya, bunun telafisini Modafenspor karşısında yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Üst sıraları zorlamaya devam edeceklerini belirten Altınova Belediyespor Genel Kaptan Muhsin Kaya,” Ligin 7.haftasında Gebzespor karşısında hiç ummadığımız bir yenilgi aldık. İyi oynadık ancak rakibimiz, taraftarının da desteğini arkasına alarak 1-0 geriden gelip, maçı 2-1 kazanmasını bildi. Ligin en zor grubundayız diyebiliriz. Gruptaki bütün takımlar denk güçteler. Herkes herkesi yenebiliyor. Aslında güzel olan da bu. Yenibosnaspor mağlubiyetinin ardından üst üste 4 maçımızda da puan ile puanlar alarak çıkışa geçmiştik. Gebzespor müsabakasındaki yenilgimiz, bizi hedefimizden saptıramaz. İnanıyorum ki ufak tefek eksikliklerimizi giderip, üst sıraları zorlayacak bir takım olacağız” dedi.

“Telafiyi Modafenspor maçında yapacağız”


Gebzespor maçında iyi oynayıp kötü sonuç aldıklarını belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Resul Kuzu,” Geçtiğimiz hafta iyi oynamamıza ve hatta öne geçmemize rağmen, Gebzespor’a 2-1 mağlup olduk. Bu hafta sonu evimizde lig sonuncusu Modafenspor’u ağırlayacağız. İnanıyoruz ki bu karşılaşmayı kazanacağız. 3 puan alarak, Gebzespor mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim