Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu çekimleri sonrasında Edirnespor ile eşleşen Altınova Belediyespor’da ev sahibi olmanın sevinci yaşanıyor. Sarı Yeşillilerin Genel Kaptanı Muhsin Kaya, “Saha ve seyirci avantajımızı kullanacağız” dedi.
Halen Bolu Abant’ta kamp yapan Altınova Belediyespor provalarına devam ediyor. BAL’da ki temsilcimiz Boluspor U-21 takımıyla 2-2 berabere kaldıktan sonra ikinci maçını Eskişehir Kurtuluşspor’la oynadı ve 1-0 kaybetti.
Altınova Belediyespor ile Edirnespor 29 Ağustos Pazartesi günü Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda karşılaşacak ve maç 16:00’da başlayacak.
“Avantajlıyız”
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya,”Bölgesel Amatör Ligi’nde yeni sezon öncesi ilk ciddi sınavımızda, Ziraat Türkiye Kupası’nda Edirnespor ile karşılaşacağız. Çok önemli bir maça çıkacağız. Takımımız, şuan Bolu Abant’ta hazırlıklarını sürdürüyor. 22 Ağustos Pazartesi günü kamp bitecek ve çalışmalarımıza, kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Sonra da 29 Ağustos’taki kupa mesaisine bileneceğiz. Edirnespor zor bir rakip. Sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız. İyi oynayan, gününde olan kazansın” dedi.

Editör: TE Bilişim