2013-2016 yılları arasında Altınova Kaymakamlığı’nı yapan ardından Antalya Gazipaşa’ya atanan Kaymakam Nurullah Kaya, Altınova Belediyespor’un kampını ziyaret etti.
Kaya, ziyareti esnasında yöneticiler Mustafa Yurt ve Hüseyin Erbeyli ile Sportif Direktör Abdurrahman Güneş, yardımcı antrenör Kemal Toprak, takım kaptanları Murat Gülbaba ve Cihan Korucuoğlu’ndan bilgi aldı.
Altınova’da sporun kalkınması adına girişimler yapan ve sıkça Sarı Yeşilli ekibin maçlarını izleyen Nurullah Kaya, Antalya Kemer’de bulunan Limak Arcadia Golf & Sport Resort’ta çalışmalarını sürdüren yapan Altınova Belediyespor’u ziyaret ederek başarılar diledi.
Altınova Belediyespor’un başarılarını yakından takip ettiğini belirten Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya,” İlk yarıyı lider bitiren takımımız bizleri çok sevindirdi. İnşallah yolun sonu şampiyonluk ve 3. Lig olur. Tüm Altınova halkının kenetlenerek takımlarına sahip çıkmasını istiyorum. Gönlüm her zaman Altınova ve Altınova Belediyespor’dan yana olacak” dedi.
Ziyaret sonunda Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya’ya Altınova Belediyespor forması hediye edildi.
“Şampiyon olacağız”
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Kaymakamımız Nurullah Kaya’ya ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu etti. Başkanımız Sedat Ok, başkan yardımcısı Fevzi Arıcı, idari işler sorumlumuz Mustafa Yurt ve diğer yöneticilerimiz ile birlikte Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’ın  maddi ve manevi destekleri ile 2017-18 sezonunda sezon başında şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. Teknik sorumlumuz Kaya Tevfik Saygılı hocamız ve ekibinin özverili çalışmalar futbolcularımızın hırslı ve azimli mücadeleleri sonrası ligin ilk devresini en yakın rakibimizin 5 puan önünde lider olarak bitirdik. Ara transferde Muhammet Akdeniz, Burak Görgülü, yurt dışından santrfor Mustafa Topuz olmak üzere 3 oyuncu takviyesi yaptık. Tek hedefimiz var oda şampiyonluk” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim