Kıran kırana geçen mücadeleyi Yalova hakemleri Emniyet Mensuplarını 6-1’lik skorla mağlup ederek müsabakayı kazandı.

Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz’ın yönettiği müsabakayı şeref tribününden İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız’da izleyerek emniyet takımına direktifler verdi. Hakemlere galibiyeti getiren golleri Müfit, Abdullah, İrfan, Emre ve Sefa (2) kaydederken, emniyetçilerin tek golünü ise penaltıdan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Akdağ attı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Akdağ maç öncesinde Ulusal Hakemimiz ve TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Sefa Demir’e dostluk için çiçek verdi.

Emniyet takımının formasını terleten Mustafa Akdağ Teşkilatımızın kuruluşunun 167. yıldönümü nedeniyle Yalova’daki il hakemlerimizle dostluk maçı yapmak istedik. İlkini bu yıl düzenlediğimiz organizasyon, artık her yıl geleneksel hale gelecek. Maç için Atatürk Stadyumu’nu bize tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete’ye teşekkür ederiz. Ayrıca rahatsızlığından dolayı da kendisine geçmiş olsun dileklerimize iletiriz” şeklinde konuştu.

Hakemlerin kaptanı Sefa Demir de, “Türk Polis Teşkilatı’nın 167. yıldönümünü kutlarız. Onlar, maçlarda güvenlik önlemlerini alırken, biz hakemler de saha içinde maçı yönetiyoruz. Böylesine bir organizasyonla da emniyet mensupları ve hakemler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamayı hedefledik. Artık her yıl geleneksel hale getirilecek dostluk maçında polisler ile futbol hakemleri karşı karşıya gelecek” dedi.

 

Editör: TE Bilişim