Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen Genç Lig Liselerarası Futbol Turnuvası’nda kazanan futbolcu sayısınca doğaya fidan dikilecek.  TÜGVA Lise Koordinatörlüğü ve Spor Koordinatörlüğü işbirliğince Genç Lig Liselerarası Futbol Turnuvası düzenledi.
Halı saha maçları her Çarşamba saat 20.00’de Amatör Saha’da gerçekleşiyor. Maçlara lise kategorisinden katılmak isteyenler takımlarını oluşturup, yalova.tugva.org adresinden başvuru yapabilirler.
Turnuvada, rekabetten çok kardeşlik bağının pekiştiğine vurgu yapan TÜGVA Lise Koordinatörü Mustafa Toraman, “Turnuva başladığından bu yana keyifli bir süreç izledik. Bu organizasyona katılan kardeşlerimizin birbiriyle olan sosyal etkileşimleri arttı. Bizimde turnuvadaki amacımız buydu. Futbolu dostluk çerçevesi içerisinde bütünleştirmeyi planlıyoruz. Futbol deyince akla sadece erkek oyunu olarak gelmesin. Takımını kurup, aramıza katılmak isteyen bayan kardeşlerimizi de bekliyoruz. Turnuva sonunda kazanan futbolcu adetince ilimizde ihtiyaç görülen yerlere fidan dikeceğiz. Hem dostluğun pekiştiği hem de doğaya katkı sağlanacak bu turnuvaya tüm kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim