Eski FIBA hakemi olan Türkiye Basketbol Federasyonu Hakem Direktörlüğü Bölge Eğitimcisi Engin Kennerman, Yalova’daki basketbol hakemlerini ve masa görevlilerine gelişim semineri verdi. 90. Yıl Spor Salonunda bulunan konferans salonunda yapılan eğitime 13 il hakemi ve 10 masa görevlisi katılırken, Kennerman, yeni kuralları aktarırken il hakemlerin kendilerini nasıl geliştirebileceğini aktardı.
Basketbol İl Temsilcisi Alper Erin,” Hakem Direktörlüğü Bölge Eğitimcisi Engin Kennerman’a verdiği eğitimlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Yalova’da basketbolun gelişmesi adına elimizden geleni yapıyoruz. İl hakemlerimize ve masa görevlilerimize gelişim seminerine katıldıkları için ayrıca teşekkür ederim” dedi. 
“Kennerman sınıf arkadaşı Salman’ı da ziyaret etti”
Türkiye Basketbol Federasyonu Hakem Direktörlüğü Bölge Eğitimcisi Engin Kennerman Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden arkadaşı olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.
Eski sınıf arkadaşını görmekten ötürü mutluluk duyduğunu belirten Salman Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olan, eski FIBA hakemlerinden Prof. Dr. Engin Kennerman'ı ağırladık.  Aynı fakültede okuduğum bir alt dönem arkadaşlarımdan olan dostum, meslektaşım Engin Kennerman'a nazik ziyareti, hoş sohbeti için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim