Yılmaz ve Keser, başta şampiyonanın Yalova’da düzenlenmesinde yaptığı katkılarından dolayı AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Şampiyona ile ilgili değerlendirmede bulunan ikili, Yalova halkının organizasyona ilgisiz ve duyarsız kalmalarından dolayı tepkili olduklarını dile getirdiler.

Yalova Halkının Duyarsızlığına üzüldüğünü belirten Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, “Böyle bir organizasyon Yalova’da düzenleniyor ve ilimizden hiç kimse, bu maçları tribünden izlemiyor. Yalova halkının duyarsızlığına üzülüyorum. Futbolla ilgili bu tür müsabakalarda, buraya gelen ekiplerin taraftarlarından çok, Yalova halkının tribünleri doldurmasını isterdik. Bu duyarsızlık neden anlamıyorum. Suçlu kim biz miyiz. Yeteri kadar şampiyonanın ilimizde düzenleneceğini duyurduğumuzu düşünüyorum. Her yerde de söyledik ve anlattık. Yalova, artık seyircisi yok denecek kadar az. Bundan sonra halkımızı, bu tür organizasyonları izlemek için tribünde olmalarını umut ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yalova’da Türk futbolunun üst düzey isimlerini ağırladıklarını belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Harun Keser,“Yalova’ya gelmiş en üst düzey Türkiye Şampiyonası finalinde Yalovalıların ilgisiz kalması bizi üzmüştür. Gerçekleştirdiğimiz ev sahipliğinden dolayı buraya gelen ekipler memnun kalmıştır. Ayrıca federasyon yetkilileri de memnun olduklarını dile getirmiştir. Ancak gel gör ki ilimiz halkının tribünleri boş bırakması, organizasyonun daha da anlam kazanmasının önüne geçmiştir” dedi.

Editör: TE Bilişim