Ahmet Saraç sahasında oynanan maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Seri penaltı atışları sonrasında Bolu temsilcisi rakibine 5-3 üstünlük sağlayarak adını finale yazdırdı. 90 dakikanın bitmesi ile sahada ilginç bir an yaşandı.

Yaşanan anlaşmazlık sonrasında maçın hakemi Köksal Karahasan 15'er dakikalık uzatma bölümüne geçti. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun kurallarında ise direk penaltı atışlarına geçilmesi gerekiyordu. Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz'ın uyarısı sonrasında uzatma bölümü durduruldu ve seri penaltı atışlarına geçildi.

Bolu Kıbrıscıkspor dakikalar 7'yi gösterdiğinde Atakan Yokuşoğlu ile 1-0 öne geçti. Bu gole Kocaeli Demirspor 9ç dakikada Selçuk ve 29. dakikada Erman'ın golleriyle cevap vererek skor tabelasında 2-1 üstün duruma geçti. İkinci yarıda Bolu ekibi 58. dakikada Samet Görkaya 2-2'lik eşitliği sağlarken maç bu skorla son buldu.

Geçilen seri penaltı atışları sonrasında  Kocaeli Demirspor’lu oyuncu Engin Çakıroğlu’nun şutunda Bolu Kıbrıscıkspor kalecisi Ali Çağlar gole izin vermeyince takımının finale yükselmesini sağladı. 

Editör: TE Bilişim